Varumärken

Registrerade varumärken och tjänstemärken är respektive innehavares egendom.

Android, Chrome, Google, Google Chrome, Chromium och Google Play är varumärken som tillhör Google LLC.

App Store, Apple, iPad, iPadOS, iPhone, Mac och macOS är varumärken som tillhör Apple Inc.

Comodo Dragon är ett varumärke som ägs av Comodo och/eller dess dotterbolag.

Dashlane är ett varumärke som tillhör Dashlane SAS, registrerat i USA och andra länder.

IOS är ett registrerat varumärke som tillhör Cisco Systems, Inc. och/eller dess partners i USA och vissa andra länder.

Microsoft, MSN, Skype, Visual C++, Visual Studio, Windows, Windows Vista, och Microsoft Edge är varumärken som tillhör Microsofts företagsgrupp.

Mozilla, Firefox är varumärken som tillhör Mozilla Foundation i USA och andra länder.

Norton är ett varumärke eller registrerat varumärke som tillhör NortonLifeLock Inc. eller dess dotterbolag i USA och andra länder.

JavaScript är ett registrerat varumärke som tillhör Oracle och/eller deras dotterbolag.

Opera-logotypen och den stiliserade "O"-logotypen är varumärken som tillhör Opera Norway AS eller dess dotterbolag i Norge, USA, EU och/eller andra länder.